Cerrar

es | val   

Convocatòria Programa BIK Idea CEEI Elx

Hasta el martes, 07 de mayo de 2019

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Publicado el martes, 26 de febrero de 2019 a las 15:36

 

BIK Idea és la primera fase del programa d'innovació BIK CEEI coordinat pels CEEIs de la Comunitat Valenciana i dirigit a tot l'ecosistema emprenedor.


OBJECTIU
L'objectiu d'aquest programa és proporcionar un marc de treball guiat que permeta la generació i desenvolupament de noves idees utilitzant el Design Thinking, metodologia per a generar noves propostes centrada en les necessitats de l'usuari.

La figura del Facilitador BIKCEEI, aquells agents de l'ecosistema que participen del procés d'implantació, representa un agent rellevant per a la vertebració del programa i de l'eina en tot l'ecosistema d'emprenedoria valencià. Ser facilitador suposa disposar dels coneixements i eines necessàries per a poder desenvolupar i potenciar al màxim aquesta metodologia en el seu àmbit d'actuació, permetent desenvolupar accions individuals i/o grupals per a donar difusió a la metodologia i generar un impacte directe en l'ecosistema emprenedor de la CV.CONTINGUT DEL PROGRAMA


Accions per a facilitadors
Les accions per a facilitadors són aquelles destinades a la transmissió de la base de coneixement en Design Thinking i el sistema BIK IDEA. En elles, es treballarà tant la part teòrica del mètode i ferramentes que engloben el programa, com el funcionament de l'eina digital. L'acció es realitzarà en una jornada intensiva de 8 hores que es replicarà en 3 localitzacions distintes de la província d'Alacant.
Després de realitzar aquesta sessió, els agents podran actuar com a "Facilitadors BIK", ja que seran coneixedors del sistema BIK IDEA i del valor d'aquest per a aplicar-lo al seu voltant emprenedor.


En cadascuna de les comarques de la província d'Alacant, es realitzaran 3 accions específiques on, en jornades de 5 hores, en horari de matí, i no consecutives, es treballaran, de manera pràctica, cadascun dels itineraris propostos en BIK IDEA: nou producte, model de negoci i experiència de client. 
Aquells agents que a més d'acudir a una de les accions per a facilitadors acudisquen, a més a dos o més accions específiques rebran el reconeixement com a "Mentors Bik"
A BIK IDEA els participants accediran als següents recursos:

  • 1 sessió general de metodologia y eines específiques BIK IDEA
  • 3 sessions de treball pràctic on s'aplicaran els 3 itineraris desenvolupats
  • Manual de treball
  • Guia pràctica de consulta d'eines
  • Fitxes de treball personalitzades per eina 
  • Eina digital de disseny i treball col·laboratiu
  • Suport dels CEEIs a les seues activitats relacionades amb el projecte.COM PARTICIPAR
Per a participar en el programa, has d'inscriute al següent formulari indicant si vols participar com a Mentor i/o facilitador, abans del 31 de març de 2019.

5
visitas hoy 9 · visitas total 1.680

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 26/02/2019 15:36

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=18119

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 19:56

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar